Team RKV Cleantech

Wie is RKV Cleantech?

RKV Cleantech is een familiebedrijf dat gevestigd is in Emmen. Het bedrijf bestaat uit Kees Koopstra en zijn zoons Vincent en Ruben. Inmiddels heeft ons bedrijf ruime ervaring in het installeren van zonnepanelen PV systemen. Bij ons staan veiligheid, duurzaamheid, betrouwbaarheid en esthetiek hoog in het vaandel. Elke installatie wordt volledig werkzaam afgeleverd. Wij hanteren bij elke installatie uiterste zorg voor het waarborgen van de kwaliteit. Daarnaast is voor ons geen project te gek, door onze brede kennis in de zonnepanelen industrie. Bij ons kunt u de eerste stappen zetten naar bezuinigen. Wilt u meer informatie over ons? Neem dan contact met ons op!

Hoe gaat RKV Cleantech te werk?

Wij kiezen er voor om vrijwel uitsluitend parallel geschakelde systemen te installeren. Hiervoor kiezen wij omdat systemen met micro omvormers op het dak vele malen veiliger zijn. Deze systemen zijn de meest betrouwbare systemen in de markt. Daarom geeft de producent Enphase 25 jaar garantie op haar micro-omvormers. Er wordt dus een installatie geplaatst van zeer hoge kwaliteit en duurzaamheid met een optimale opbrengst per paneel. Bij ons kunt u beginnen met besparen op uw kosten door middel van onze zeer betrouwbare zonnepanelen. Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden of wilt u de mogelijkheden voor u bespreken met één van onze adviseurs? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Onze klanten kunnen hun systeem zelf in de gaten houden met de Enlighten-app van Enphase. In deze app wordt de opbrengst per paneel én van de volledige installatie weergegeven. Op deze manier heeft u altijd een volledig overzicht over de prestaties van uw zonnepanelen. Wilt u meer informatie hebben over de Enlighten-app of wilt u met ons bekijken wat de mogelijkheden voor u zijn? Neem dan contact met ons op!

error: Content is protected !!