Logo RKV Cleantech een installateur voor duurzame energieoplossingen en energieopwekking Emmen
Platinum certificaat van Enphase, RKV Cleantech is een platinum installateur voor duurzame energieoplossingen en energieopwekking Emmen

Over ons

Maak kennis met de mannen achter RKV Cleantech

RKV Cleantech is een familiebedrijf

Dat gevestigd is in Emmen (Drenthe)

Personeelsfoto Kees Koopstra

Kees Koopstra

Vincent Koopstra

Ruben Koopstra

Het bedrijf bestaat uit Kees Koopstra en zijn zoons Vincent en Ruben. Bij ons staan veiligheid, duurzaamheid, betrouwbaarheid en esthetiek hoog in het vaandel. Elke installatie wordt volledig werkzaam afgeleverd. Wij hanteren bij elke installatie uiterste zorg voor het waarborgen van de kwaliteit. Daarnaast zijn wij trots om platinum installateur te zijn van Enphase, door onze brede kennis  en hoge waardering in de zonnepanelen industrie. Bij ons kunt u de eerste stappen zetten naar bezuinigen. Wilt u meer informatie over ons? Neem dan contact met ons op!

Wij kiezen er voor om uitsluitend parallel geschakelde systemen te installeren

Hiervoor kiezen wij omdat systemen met micro-omvormers op het dak veel veiliger zijn. Deze systemen zijn de meest betrouwbare systemen op de markt. Daarom geeft de producent Enphase 25 jaar garantie op haar micro-omvormers. Bij ons wordt een installatie geplaatst van zeer hoge kwaliteit en duurzaamheid, met een optimale opbrengst per paneel. U kunt bij ons beginnen met besparen op uw kosten door middel van onze zeer betrouwbare zonnepanelen.

Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden of wilt u de mogelijkheden voor u bespreken met één van onze adviseurs? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Onze klanten kunnen hun systeem zelf in de gaten houden met de Enlighten-app van Enphase. In deze app wordt de opbrengst per paneel én van de volledige installatie weergegeven. Op deze manier heeft u altijd een volledig overzicht van de prestaties van uw zonnepanelen. Wilt u meer informatie over de Enlighten-app of wilt u met ons bespreken wat de mogelijkheden voor u zijn? Neem dan contact met ons op!

Platinum certificaat van Enphase, RKV Cleantech is een platinum installateur voor duurzame energieoplossingen en energieopwekking Emmen

Op naar een duurzame woning

Zo gaan wij gezamenlijk te werk

Wij kiezen er voor om vrijwel uitsluitend parallel geschakelde systemen te installeren. Hiervoor kiezen wij omdat systemen met micro omvormers op het dak vele malen veiliger zijn. Deze systemen zijn de meest betrouwbare systemen in de markt. Daarom geeft de producent Enphase 25 jaar garantie op haar micro-omvormers. Er wordt dus een installatie geplaatst van zeer hoge kwaliteit en duurzaamheid met een optimale opbrengst per paneel. Bij ons kunt u beginnen met besparen op uw kosten door middel van onze zeer betrouwbare zonnepanelen. Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden of wilt u de mogelijkheden voor u bespreken met één van onze adviseurs? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Onze klanten kunnen hun systeem zelf in de gaten houden met de Enlighten-app van Enphase. In deze app wordt de opbrengst per paneel én van de volledige installatie weergegeven. Op deze manier heeft u altijd een volledig overzicht over de prestaties van uw zonnepanelen. Wilt u meer informatie hebben over de Enlighten-app of wilt u met ons bekijken wat de mogelijkheden voor u zijn? Neem dan contact met ons op!

Stap 1: Aanvraag indienen voor duurzame energieoplossingen

1. Aanvraag

Stap 2: Deskundig advies ontvangen voor jouw specifieke behoeften voor duurzame energieoplossingen en energieopwekking Emmen.

2. Advies

Stap 3: Gedetailleerde offerte ontvangen voor de gewenste oplossing, duurzame energieoplossingen en energieopwekking.

3. Offerte

Stap 4: Professionele installatie van duurzame energieoplossingen en energieopwekking Emmen.

4. Installeren

"Duurzaamheid duurt het langst"

Duurzaamheid, een tijdloze waarde, staat centraal in alles wat we doen. Onze hoogwaardige installaties gaan langer mee, waardoor ze zonder twijfel de meest duurzame keuze zijn. Bovendien bouwen we samen met u aan een groenere toekomst. Met trots zorgen wij voor duurzame energieoplossingen en energieopwekking, met oog voor de lange termijn.

Eigenaar en werknemer van RKV Cleantech met duim omhoog. Duurzame energieoplossingen en energieopwekking Emmen.

Heeft nu nog verdere vragen?

Heeft u nog verdere vragen? Of twijfelt u nog? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend direct contact met ons op. Op die manier kunnen wij al uw vragen beantwoorden en eventuele zorgen wegnemen. U kunt bijvoorbeeld telefonisch contact met ons opnemen of gebruikmaken van ons handige contactformulier. Wij staan voor u klaar om u te helpen!

 

Veelgestelde vragen

Wij opereren in geheel Noordoost-Nederland, denk aan de provincies: Drenthe, Friesland, Groningen, Overijssel. Bovendien zijn wij gevestigd in Emmen.

Wij leveren de installatie en onderhoud van zonnepanelen, laadpalen, accutechniek, airco’s en warmtepompen. 

Wij opereren in geheel Noordoost-Nederland, denk aan de provincies: Drenthe, Friesland, Groningen, Overijssel. Bovendien zijn wij gevestigd in Emmen. Veiligheid kent zo bij ons de hoogste prioriteit, wij zijn 7 dagen per week bereikbaar en wij werken alleen met top kwaliteit producten.