Logo RKV Cleantech een installateur voor duurzame energieoplossingen en energieopwekking Emmen
Platinum certificaat van Enphase, RKV Cleantech is een platinum installateur voor duurzame energieoplossingen en energieopwekking Emmen
Platinum certificaat van Enphase, RKV Cleantech is een platinum installateur voor duurzame energieoplossingen en energieopwekking Emmen

Laadpalen

Uw specialist in duurzame energieoplossingen

Bij RKV Cleantech heten we u van harte welkom. Als dé specialist op het gebied van duurzame
energieoplossingen staan we voor u klaar. Bent u op zoek naar een slimme laadpaal voor uw
elektrische voertuig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Slimme laadpalen

Kies voor deskundig advies met geavanceerde functionaliteiten

Duurzame energieoplossingen en energieopwekking middels zonnepanelen op een dak in Emmen, Drenthe

Voordelen

Een slimme laadpaal biedt tal van voordelen voor zowel particuliere als zakelijke gebruikers. Met geavanceerde technologieën stelt een slimme laadpaal u in staat om uw elektrische voertuig efficiënt en gemakkelijk op te laden, terwijl u tegelijkertijd uw energieverbruik kunt beheren en kosten kunt besparen.

Duurzame energieoplossingen en energieopwekking: laadpaal voor elektrische voertuigen in Emmen, Drenthe

Hoogwaardige merken

Bij RKV Cleantech werken we uitsluitend met hoogwaardige merken en leveren we slimme laadpalen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste laadpaal die past bij uw specifieke behoeften en wensen.

Duurzame energieoplossingen en energieopwekking: Accutechniek voor energieopslag en -beheer

Efficiënt opladen

Wat maakt onze slimme laadpalen zo speciaal? Ze zijn uitgerust met geavanceerde functionaliteiten zoals load balancing, waardoor uw elektrische voertuig efficiënt wordt opgeladen zonder overbelasting van het elektriciteitsnet. Daarnaast bieden ze vaak slimme connectiviteitsopties, zodat u uw laadsessies kunt monitoren en beheren via een app op uw smartphone.

RKV Cleantech

Wat onderscheid ons van de rest?

Flexibiliteit

Onze laadpalen zijn geschikt voor zowel thuisgebruik als zakelijke toepassingen, waardoor ze flexibel inzetbaar zijn. Of u nu een particuliere elektrische autolader nodig heeft of een laadoplossing voor uw bedrijf, wij hebben de juiste opties voor u.

Probleemloze installatie

Bij RKV Cleantech streven we naar een naadloze installatie en een probleemloze ervaring voor onze klanten. Ons ervaren installatieteam zorgt voor een vakkundige en veilige installatie van uw slimme laadpaal, zodat u snel kunt genieten van zorgeloos laden. Daarnaast bieden we uitstekende service en ondersteuning na de installatie.

En meer

Ontdek meer over slim laden bij RKV Cleantech Wilt u meer weten over de voordelen van een slimme laadpaal en welke opties het beste bij u passen? Neem contact met ons op of maak een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze. Bij RKV Cleantech streven we ernaar om uw overstap naar elektrisch rijden zo soepel mogelijk te laten

Ruud
Zonnepanelen
Lees verder
"Leuk familiebedrijf. Van advies tot installatie en de oplevering professioneel advies en service. Echt aan alles is gedacht. Deze mannen weten wat ze doen en doen het met passie."
Gertjan
Zonnepanelen
Lees verder
"Zeer tevreden; binnen korte tijd. Goed advies. Waren met 2 man de eerste dag om draad te trekken naar zonnepanelen en met 3 man de tweede dag voor de panelen en omvormers. Heel professioneel en alle afspraken nagekomen. Tot nu toe doen ze het heel goed."
Jan
Zonnepanelen
Lees verder
"De installatie was top. Ondanks een lastig dak werd de klus vlot en vakkundig gedaan. En wat ik zelf altijd erg belangrijk vind; het zijn ook nog eens super aardige mensen met veel kennis en ervaring en het hart op de juiste plek. Aanrader!!!"
Akke
Zonnepanelen
Lees verder
"Kwaliteit! Vooraf goed advies gekregen, en er was tijdens de installatie alle ruimte voor de vragen die we hadden. Het personeel was vriendelijk en ze werkten netjes. Alle rest materiaal is netjes opgeruimd en meegenomen. De aanleg is keurig gedaan, en bij de belasting aftrek wordt alle hulp geboden die nodig is."
Arnold
Zonnepanelen
Lees verder
"Zeer tevreden Goed advies en kundige vakmensen."

Op naar een duurzame woning

Zo gaan wij gezamenlijk te werk

Stap 1: Aanvraag indienen voor duurzame energieoplossingen

1. Aanvraag

De eerste stap is geheel afhankelijk van u, namelijk door een aanvraag in te dienen!

Stap 2: Deskundig advies ontvangen voor jouw specifieke behoeften voor duurzame energieoplossingen en energieopwekking Emmen.

2. Advies

Schouw en een adviesgesprek, wij komen bij je langs

Stap 3: Gedetailleerde offerte ontvangen voor de gewenste oplossing, duurzame energieoplossingen en energieopwekking.

3. Offerte

Wij komen met een passende offerte, geheel gezamenlijk afgesteld

Stap 4: Professionele installatie van duurzame energieoplossingen en energieopwekking Emmen.

4. Installeren

Wij gaan direct bezig om voor en met u, een duurzame woning/pand te realiseren

Samenwerkingen

Dit zijn de blije klanten die u voor gingen

"Duurzaamheid duurt het langst"

Duurzaamheid, een tijdloze waarde. Onze hoogwaardige installaties gaan langer mee, waardoor ze de meest duurzame keuze zijn. Samen bouwen wij aan een groenere toekomst.

Eigenaar en werknemer van RKV Cleantech met duim omhoog. Duurzame energieoplossingen en energieopwekking Emmen.

Heeft u nog verdere vragen?

Of twijfelt u nog? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen uw vragen beantwoorden en uw zorgen ontnemen! Dit kan telefonisch of middels onze contactformulier.