Algemene informatie

Informatie RKV Cleantech zonnepanelen

Bij RKV Cleantech vinden wij het belangrijk om de juiste informatie te verschaffen over onze zonnepanelen. Om ervoor te zorgen dat alle informatie overzichtelijk blijft, hebben wij de informatie over onze zonnepanelen onderverdeeld in een aantal onderwerpen. Onderstaande onderwerpen zijn voor u uitgewerkt per pagina, zodat u de informatie gemakkelijk kunt vinden. Wij streven er naar om u van zoveel mogelijk relevante informatie te voorzien, zodat u de juiste keuze kunt maken.

Wij kiezen er voor om vrijwel uitsluitend parallel geschakelde systemen te installeren. Hiervoor kiezen wij omdat systemen met micro omvormers op het dak vele malen veiliger zijn. Deze systemen zijn de meest betrouwbare systemen in de markt. Daarom geeft de producent Enphase 25 jaar garantie op haar micro-omvormers. Er wordt dus een installatie geplaatst van zeer hoge kwaliteit en duurzaamheid met een optimale opbrengst per paneel. Inmiddels heeft ons bedrijf ruime ervaring in het installeren van zonnepanelen PV systemen. Bij ons staan veiligheid, duurzaamheid, betrouwbaarheid en esthetiek hoog in het vaandel. Elke installatie wordt volledig werkzaam afgeleverd. Wij hanteren bij elke installatie uiterste zorg voor het waarborgen van de kwaliteit.

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

RKV Cleantech zonnepanelen

Wij begrijpen dat het investeren in zonnepanelen geen investering is die u over één nacht ijs neemt. RKV Cleantech wilt u daarom helpen, door alles zo duidelijk mogelijk voor u te maken. Het is begrijpelijk als u met meerdere vragen zit en deze graag met ons wilt bespreken. Wij willen u daarom ook de mogelijkheid geven bieden om vrijblijvend een persoonlijk adviesgesprek met één van onze adviseurs te houden. Wij hebben professionele adviseurs die graag met u meekijken om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Onze adviseurs kunnen u, gratis, een persoonlijk advies geven en een vrijblijvende offerte voor u opstellen.

Wilt u meer informatie ontvangen van ons? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

error: Content is protected !!